Odoo • Image and Text

 

Undvik graviditet med trackle  

Hormonfritt preventivmedel

trackle är ett CE-märkt preventivmedel som hjälper dig att undvika oönskad graviditet. Dessutom slipper du hormoner som i vissa fall kan framkalla diverse biverkningar.  

trackle, ditt hormonfria preventivmedel utan biverkningar.

Fördelar med trackle som preventivmedel

trackle, fritt från hormoner

Huvudvärk, minskad sexlust, oren hy, depressiv sinnesstämning, ja listan kan göras lång när det kommer till biverkningar från hormonella preventivmedel som p-piller och hormonspiral. Just därför blir hormonfria preventivmedel såsom trackle allt viktigare. trackle preventivdator är helt hormonfri och utan biverkningar, framtagen för att vara enkel, digital och säker. Du behöver inte längre ta temperaturen samma tid varje morgon.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Hormonfritt kontra hormonellt preventivmedel

trackle, för dig som vill ta kontrollen över din kropp

Det är viktigt att förstå din kropp och vad som händer i den. Hormonella preventivmedel stör din hormonbalans och det blir svårt att tolka kroppens signaler rätt. trackle hjälper dig att alltid lyssna på din kropp och skydda dig mot en oönskad graviditet. För den som vill utesluta hormoner och dess biverkningar kan trackle vara det hormonfria alternativet.

Hur använder man trackle?

Det är enklare än du tror!

Du sätter in trackle i vaginan innan du går och lägger dig. Under tiden du sover mäter sensorn temperaturen intravaginalt. När du vaknar på morgonen tar du ut sensorn och lägger tillbaka den i boxen och fyller i information om ditt livmoderhalssekret i trackle-appen. trackle överför datan automatiskt från sensorn till servern. Servern utvärderar datan och för över informationen till appen i din smartphone för ett effektivt resultat. 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Du bestämmer över din kropp. 
Din fertilitet. Ditt sexliv.

trackle hjälper dig att återta kontrollen.
Säg nej till biverkningar & ja till effektiva resultat.

Frågor? 

Har du några frågor? Undrar du om trackle passar dig? Har du frågor om hur trackle fungerar eller vad skillnaden är på trackle och natural cycles? 

Vår FAQ svarar på det mest förekommande frågorna! 

FAQ

Odoo • Text and Image