Odoo • Image and Text


"Naturlig familjeplanering"

Planera din graviditet
med trackle

trackle är CE-märkt och du slipper köpa fler onödiga test. trackle hjälper dig att ta reda på dina fertila dagar så att du kan bli gravid snabbare.  


Lär känna din cykel med trackle & beräkna din fertilitet.                 


Bli gravid snabbare med trackle

trackle tar reda på dina mest fertila dagar så att du kan bli gravid snabbare.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Hur använder man trackle på rätt sätt?

Det är enklare än du tror!  

Du sätter in trackle i vaginan innan du går och lägger dig. Under tiden du sover mäter sensorn temperaturen intravaginalt. När du vaknar på morgonen tar du ut sensorn och lägger tillbaka den i boxen och fyller i information om ditt livmoderhalssekret i trackle-appen. trackle överför datan automatiskt från sensorn till servern. Servern utvärderar datan och för över informationen till appen i din smartphone för ett effektivt resultat.

Planera graviditet med trackle

"Naturlig familjeplanering"

Begreppet "naturlig familjeplanering" är den generiska termen för metoder som observerar fysiska symtom eller vissa statistiska cykelsekvenser för att på så sätt ta reda på de fertila dagarna. trackle kan därför hjälpa dig att bli gravid på naturlig sätt tack vare denna metod. En kvinna är endast fertil vid en viss tidpunkt i cykeln, närmare bestämt vid ägglossningen. 

Den rena observationen av livmoderhalssekretet, beräkningen av de fertila dagarna på kalenderbasis och mätning av temperaturen faller under ”naturlig familjeplanering”. Den mest undersökta och säkraste metoden är denna symptotermiska metoden där flera parametrar observeras och utvärderas enligt vissa regler.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

trackle hjälper dig att 

uppfylla önskan om barn

Du behöver inte längre onödiga tester

trackle hjälper dig att uppfylla din önskan att skaffa barn, för ibland räcker det inte med att sluta använda preventivmedel. Det är därför viktigt för dig att veta när du har ägglossning och vilka dagar du är som mest fertil för att på så sätt veta när det är bästa att försöka bli gravid.  

Din kropp sänder dig olika signaler som berättar att du just nu befinner dig i dina fertila dagar. Tecken på att du har större chans att bli gravid är förhöjd kroppstemperatur, förändrat livmoderhalssekret eller en förändrad öppning av livmoderhalsen.